#

Som businessmentor hjælper jeg dig til at se klart

Jeg har arbejdet med iværksættere i 20 år og har selv gået vejen flere gange. Både alene, med partnere og sammen med mine kunder.

Jeg har lært hvor meget det betyder for virksomhedens resultater og din indre ro, at du

♥ Som ejerleder er 100% skarp på din passion og hvilken retning din virksomhed skal

♥Sørger for at være tro mod dig selv

♥Bruger din tid rigtigt

Min første uddannelse er som revisor, jeg har en god evne til at skabe overblik over din business økonomisk og se hvilke knapper vi evt. kan skrue på for at øge din indtjening, herudover har jeg en bred erfaring indenfor hvilke lovmæssige krav der stilles og hvilke muligheder og værktøjer der findes når vi møder udfordringer på vores vej.

Erfaring med medarbejdere og iværksættere vækkede min nysgerrighed for mennesker, hvorfor motivereres vi forskelligt og hvorfor kan kommunikation være rigtig svært selv om alle involverede ønsker det skal lykkes?

Jeg har derfor taget en del leder og coaching uddannelser og har senest færdiggjort en enneagram practitioner uddannelse.

Regnskab er mit håndværk og det giver mig værktøjer til at være konkret, sætte mål og følge op.

Kommunikation, sparring og rådgivning er mit kald, jeg føler en kæmpe glæde, når jeg ser folk vokse og opnå deres mål.

Jeg arbejder med at afdække de synlige og usynlige barrierer der står i vejen for at du kan udfolde din business

Ved at synliggøre og italesætte  dem, kan vi arbejde os igennem og videre mod målet

 

Det er vigtigt for mig, at vi tager din rejse sammen, for mig er det ikke nok at stå på sidelinien og kaste et råd ind ad gangen. Jeg vil have lov til at engagere mig i din business og du vil kunne mærke at jeg bidrager med en naturlig nysgerrighed og vilje til at dine projekter lykkes. Det er derfor heller ikke alle opgaver jeg siger ja til. Kemien og troen på dig og dit projekt skal være der -og det finder vi sammen ud af om den er.