Vær altid på forkant – det giver ro i maven
Åhhh. Hvornår er det nu lige det skal indberettes?

Kender du også følelsen af at du mangler at gøre noget, men du kan ikke rigtig kan sætte en finger på hvad det er?

Med Regnskabsguiden fortæller jeg dig løbende og i god tid hvilke frister, der nærmer sig og samtidig giver jeg dig hjælp og værktøjer så du stille og roligt kommer i mål med det hele.

Regnskab skal ikke være en sur pligt der vokser sig til bunke

Med få justeringer i hverdagen kan tallene i stedet blive din guide til vækst i din business.

Få min guide til 7 sunde Regnskabsvaner når du tilmelder dig Regnskabsguiden

Hvorfor Regnskabsguiden?

Fordi det skal være slut med uro i maven om hvorvidt du har nået at indberette det, der skal indberettes, slut med uro i maven om hvorvidt du får indbetalt det korrekte til skat. 

Det er nu, der skal være ro i maven, jeg fortæller dig løbende og i god tid hvilke frister der skal overholdes, hvornår det er tid til at tjekke B-skatten og budgettet, så du får mere overskud til at drive din business.

  Hvad kan jeg forvente af regnskabsguiden?

  Sammen holder vi øje med din skat, moms og lønsumsafgift.

  Jeg husker dig på at regulere din forskudsopgørelse, hvornår du skal indberette selvangivelse, efterse dit budget, betale moms og meget mere.

  En gang om måneden sender jeg en mail til dig med de frister, der kommer indenfor de næste par måneder.

  Mailen vil også indeholde guides, det kan være en videoguide, et blogindlæg eller nogle worksheets. Altid noget, der i et let tilgængeligt sprog, hjælper dig sikkert i mål

  – Månedlig e mail med guides og reminder

  – Hjælp til regulering af forskudsopgørelse og selvangivelse

  – Mere viden om fradrag og muligheder

  – 30% rabat på årsafslutning inkl. selvangivelse dvs. 2.800 + moms

  – Løbende rabatter på workshops og mentorforløb

  Er der en bindingsperiode?

  Nej, der er ingen binding, medlemsskabet kan opsiges når som helst, men de rabatter du har opnået igennem medlemsskabet skal bruges mens du stadig har abonnement

  Hvad koster det?

  Hvis du tilmelder dig inden 1. december  koster 79 kr./mdr. prisen er fast og vil ikke stige for denne medlemsgruppe, Ved Ved tilmelding herefter er prisen  kr. 139 kr. /mdr.

  Medlemsskabet er fradragsberettiget.

  Efter mødet med dig har jeg forstået nogle helt grundlæggende regnskabsbegreber, som bare slet ikke havde styr på før. Fx forskellen på hvornår noget skal trækkes fra i hhv. moms og skat.

  Desuden har du inspireret mig til at få nogle gode regnskabsvaner, så alle bilagene ikke hober sig op i samme grad.

  Sidst men ikke mindst er jeg blevet opmærksom på en masse fradrag som jeg ikke kendte til før og de er med til at sikre en bedre økonomi i min virksomhed.

  Tilde Marie Wendel

  selvstændig, gensyet.dk

  Når man kaster sig ud i eventyret som selvstændig, tænker jeg, at det er de færreste der rent faktisk har styr på, hvad de egentlig bør have styr på. Det var i hvert fald tilfældet for mig.

  Hele regnskabsdelen lå så langt fra mig, at det faktisk holdt mig lidt tilbage fra at tage springet. Men så mødtes jeg med Dorte, som virkelig gav mig ro i maven!

  Jeg fik nogle virkelig relevante inputs og brugbar viden, som jeg ikke engang vidste jeg manglede. Jeg er stadig langt fra at mestre bogføring, men jeg er helt med på, hvor jeg skal lede – eller hvem jeg skal spørge til råds 😉

  Camilla Henriksen

  Selvstændig, CamComm