Du laver det meste af dit regnskab selv

Du har fået sat økonomisystem og integrationer op, bogfører selv dine bilag og afstemmer din bank løbende. – Du føler egentlig, at der er meget godt styr på det daglige, men alligevel er det meget rart at få en gennemgang, så du er 100% sikker og har helt ro i maven

Du er jo allerede super sej,
så hvad kan jeg mon så hjælpe dig med?

Selv om der er styr på bogholderi og afstemninger, kan der stadig godt poppe en lille tanke ind – har jeg mon det hele med? Hvad nu hvis det ikke er helt rigtigt?

Det kan jo også være, at du har fået blod på tanden og gerne vil lære endnu mere om tallene, hvordan skal de læses? Og hvordan sætter jeg økonomiske mål og følger op på dem? 

Uanset hvad, så har jeg samlet et par workshops til dig her, måske er det lige sådan en du mangler

Forstå dit Regnskab – Workshop

 • Får du trukket de rigtige ting fra?

 • Lever din bilagsdokumentation op til lovkravene?

 • Er der noget, der kan gøres smartere?

 • Er der noget du mangler at gøre eller tage stilling til?

Årsregnskab og Selvangivelse Workshop

 • Har du brug for hjælp til din skat og din selvangivelse?

 • Vi gennemgår dit bogholderi sammen

 • Jeg udarbejder årsafslutningsposteringer

 • Jeg afstemmer din moms

 • Vi indberetter din selvangivelse sammen

Budget-Workshop

 • Ved du, hvor meget du kan trække ud i løn?

 • Er du nervøs for et skattesmæk?

 • Har du overblik over din virksomheds udvikling?

 • Tjener du det du skal på dine produkter eller ydelser?

 • Har du sat dig et mål for, hvor du gerne vil være med din virksomhed om 5 år, og har du en plan for, hvordan du kommer derhen?

 • Mangler du et værktøj til at styre din virksomhed?

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter så book en afklarende samtale

Glade kunder fortæller

“Når man kaster sig ud i eventyret som selvstændig, tænker jeg, at det er de færreste der rent faktisk har styr på, hvad de egentlig bør have styr på. Det var i hvert fald tilfældet for mig. Hele regnskabsdelen lå så langt fra mig, at det faktisk holdt mig lidt tilbage fra at tage springet. Men så mødtes jeg med Dorte, som virkelig gav mig ro i maven! Jeg fik nogle virkelig relevante inputs og brugbar viden, som jeg ikke engang vidste jeg manglede. Jeg er stadig langt fra at mestre bogføring, men jeg er helt med på, hvor jeg skal lede – eller hvem jeg skal spørge til råds.” 😉

Camilla Henriksen

Selvstændig, CamComm

“Efter mødet med dig har jeg forstået nogle helt grundlæggende regnskabsbegreber, som bare slet ikke havde styr på før. Fx forskellen på hvornår noget skal trækkes fra i hhv. moms og skat. Desuden har du inspireret mig til at få nogle gode regnskabsvaner, så alle bilagene ikke hober sig op i samme grad.
Sidst men ikke mindst er jeg blevet opmærksom på en masse fradrag som jeg ikke kendte til før og de er med til at sikre en bedre økonomi i min virksomhed.”

Tilde Maria Wendel

Selvstændig, gensyet.dk

“Jeg havde en super god oplevelse med Dorte Lykke og Workshoppen “Forstå dit regnskab”. Ikke alene fik jeg tjek på en masse ting, som jeg overhovedet ikke anede, jeg kunne trække fra i min virksomhed, men der kom også styr på budget og tips til bedre brug af regnskabsprogrammet (Dinero) jeg havde købt mig til. Alt var forberedt med grundighed og Dorte er klart en god ekspert på området. Jeg kan varmt anbefale denne workshop til andre, der ønsker at få tjek på deres penge og regnskab.”

Anette Præst Nielsen

Selvstændig, APN Music