#

Efter mødet med dig har jeg forstået nogle helt grundlæggende regnskabsbegreber, som bare slet ikke havde styr på før. Fx forskellen på hvornår noget skal trækkes fra i hhv. moms og skat.

Desuden har du inspireret mig til at få nogle gode regnskabsvaner, så alle bilagene ikke hober sig op i samme grad.

Sidst men ikke mindst er jeg blevet opmærksom på en masse fradrag som jeg ikke kendte til før og de er med til at sikre en bedre økonomi i min virksomhed.

Tilde Marie Wendel

selvstændig, gensyet.dk

Når man kaster sig ud i eventyret som selvstændig, tænker jeg, at det er de færreste der rent faktisk har styr på, hvad de egentlig bør have styr på. Det var i hvert fald tilfældet for mig.

Hele regnskabsdelen lå så langt fra mig, at det faktisk holdt mig lidt tilbage fra at tage springet. Men så mødtes jeg med Dorte, som virkelig gav mig ro i maven!

Jeg fik nogle virkelig relevante inputs og brugbar viden, som jeg ikke engang vidste jeg manglede. Jeg er stadig langt fra at mestre bogføring, men jeg er helt med på, hvor jeg skal lede – eller hvem jeg skal spørge til råds 😉

Camilla Henriksen

Selvstændig, CamComm

Dorte har coachet mig til at forstå mit regnskab og hjulpet mig til at finde nogle gode regnskabsvaner – og for selvstændige er det jo næsten lige så vigtigt som mad og søvn.

Regnskab og bogholderi har aldrig været noget der har interesseret mig og jeg har gået rundt med en følelse af at jeg var komplet uduelig fordi jeg ikke kunne finde ud af det. Så fik jeg kontakt til Dorte som i den grad har fjernet frygten for at åbne mit regnskabsprogram og givet mig lysten til at se en afstemt bank.  Jeg har tidligere haft en bogholder som skældte mig ud, men Dorte har på fineste vis og uden at være fordømmende svaret på ALLE mine dumme spørgsmål og bistået og heppet mens jeg har udarbejdet mit årsregnskab og afstemt min bank.

At have Dorte som regnskabscoach er lidt som at have en diætist på sidelinjen når man skal tabe sig. Hun får på fineste vis støttet og hjulpet til at man selv kan finde ud af at få styr på sit regnskab 😊

Charlotte Andersen

selvstændig, Tots IVS

Som nystartet selvstændig havde jeg nogle dårlige erfaringer med revisorer, der virkede.. ja, lidt ligeglade med min eksistens.

Det var først da en kollega henviste mig til Dortes facebookgruppe at jeg så lidt lys, hun giver nogle gode og forståelige, nede på jorden svar, som gav mig mod på at række ud og bede om hjælp.

Jeg bookede en ’forstå dit regnskab’ workshop på hendes kontor i Roskilde og var egentlig ret nervøs, for selv om jeg jo havde fået et godt indtryk af Dorte i gruppen og i telefonen, så vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente og jeg frygtede lidt at jeg igen skulle stå skoleret og tales ned til.

Sådan var det bare slet ikke.. Dorte har sådan en.. Det skal sgu også være lidt sjovt og hyggeligt – tilgang til regnskabet, så jeg blev budt på kage og så gik Dorte ellers i gang på sin helt egen pædagogiske måde og tegnede og fortalte oppe ved tavlen. Jeg gik fra mødet med en sindssygt rolig fornemmelse i maven, jeg følte jeg havde et rigtig godt overblik omkring det at være selvstændig, hvad jeg kan trække fra, hvordan jeg betaler skat og en masse andet.

Efter mødet valgte jeg at købe et klippekort, som jeg efterfølgende har brugt til at få undervisning i e-conomic, så jeg i dag er fuldstændig selvkørende med bogholderiet, dog booker jeg stadig en time hos Dorte ind imellem enten når der skal laves årsregnskab eller som sidst hvor jeg var usikker på hvilken betydning det ville have for min virksomhed og mine planer om udvidelse til større lokaler, hvis yogaundervisning bliver momsregistreret.
Også her har jeg nu fået ro på, vi fik en rigtig god snak om fordele og ulemper ved at have et momsregistreret lejemål og vi fik vendt nogle muligheder for hvordan jeg kan ændre i min pris- og holdstruktur så jeg ikke tjener mindre og kunderne ikke føler at de skal betale mere, hvis vi kommer i den situation at jeg skal tillægge moms på yogaundervisningen

Det er ikke alle jeg kan snakke med omkring min virksomhed og jeg er super glad for mit samarbejde med Dorte. Hun har et dejligt menneskesyn, en masse erfaring og en rolig tilgang der gør at jeg altid er tryg ved at tage en snak med hende – ikke bare om regnskabet men også omkring virksomhedens udvikling og de muligheder der er.’

 

Hvem er: Lotte Rex er uddannet jordemoder og har drevet virksomheden ’En Tryg Start’ siden 1. januar 2021, her arbejder hun med gravide og nybagte mødre både som 1:1 sessioner og i hold. Som gravid går du til Lotte for at opleve tryghed i graviditeten, forberede dig på amningen og selvfølgelig fødselsforberedelsen. Lotte følger op lige efter fødslen så du kommer godt fra start med amningen og hvis der er nogle ting omkring fødslen du har brug for at bearbejde. Lotte har også yogahold både for gravide og efter fødslen hvor mødrene dukker op med de små babyer i liften.

Lotte Rex

selvstændig & jordemoder, En Tryg Start

Dorte, du har hjulpet mig til at definere mine mål og finde vejen derhen.

Du er god til at få tingene ned på jorden, lade mig selv finde ordene og ud fra det hjælpe mig med at skabe klarhed, så jeg selv ser det næste skridt i min udvikling.

Du har hjulpet mig til at være bevidst omkring hvornår noget er en overspringshandling, så jeg nu kan skubbe den til side og i stedet koncentrere mig om det vigtigste i min business, nemlig næste skridt mod vækst og udvikling.

Connie Olsen

Selvstændig, Strikketrolden

Jeg havde en super god oplevelse med Dorte Lykke og Workshoppen “Forstå dit regnskab”.
Ikke alene fik jeg tjek på en masse ting, som jeg overhovedet ikke anede, jeg kunne trække fra i min virksomhed, men der kom også styr på budget og tips til bedre brug af regnskabsprogrammet (Dinero) jeg havde købt mig til.
Alt var forberedt med grundighed og Dorte er klart en god ekspert på området.
Jeg kan varmt anbefale denne workshop til andre, der ønsker at få tjek på deres penge og regnskab.
Anette Præst Nielsen

Selvstændig, APN Music

Jeg henvendte mig til Dorte, fordi jeg havde en specifik udfordring med nogle posteringer i Billys bankafstemning bl.a. vedr. kundeindbetalinger.

Jeg har fulgt med på hendes sociale medier i lang tid og vidste derfor, at jeg ville tage kontakt til hende nu hvor jeg havde brug for hjælp. Tidligere i år har jeg haft en bogholder, men jeg valgte at overtage mit regnskab 100% igen, fordi jeg gerne ville have overblikket over min økonomi og være med i processen.

Derfor var det også oplagt for mig at booke Dorte til en mentortime, så vi kunne gennemgå (det bogholderiet) sammen. Det var en positiv oplevelse; mine udfordringer blev løst. Hun er rar og yderst kompetent. Nu ved jeg, hvem jeg skal ringe til næste gang, jeg skal have hjælp til bogføringen.

Jeg vil anbefale alle ligesom mig selv, der ikke vil overgive hele bogføringsprocessen til en ekstern, at tage fat i Dorte og booke enkelttimer, hvis der opstår en udfordring eller hvis du bare har brug for en bekræftelse på at alt er som det skal være og du har alle fradrag med.

Om Mike: Mike Hemdorff har drevet sin virksomhed Mike Hemdorff Ads siden 2020 og laver selv sit bogholderi i Billys Billing. Mike er digital marketings-specialist og du skal tage fat i Mike hvis du ønsker mere synlighed og bedre konvertering til betalende kunder på google og facebook.

Mike Hemdorff

Selvstændig, Mike Hemdorff Ads