#

Efter mødet med dig har jeg forstået nogle helt grundlæggende regnskabsbegreber, som bare slet ikke havde styr på før. Fx forskellen på hvornår noget skal trækkes fra i hhv. moms og skat.

Desuden har du inspireret mig til at få nogle gode regnskabsvaner, så alle bilagene ikke hober sig op i samme grad.

Sidst men ikke mindst er jeg blevet opmærksom på en masse fradrag som jeg ikke kendte til før og de er med til at sikre en bedre økonomi i min virksomhed.

Tilde Marie Wendel

selvstændig, gensyet.dk

Når man kaster sig ud i eventyret som selvstændig, tænker jeg, at det er de færreste der rent faktisk har styr på, hvad de egentlig bør have styr på. Det var i hvert fald tilfældet for mig.

Hele regnskabsdelen lå så langt fra mig, at det faktisk holdt mig lidt tilbage fra at tage springet. Men så mødtes jeg med Dorte, som virkelig gav mig ro i maven!

Jeg fik nogle virkelig relevante inputs og brugbar viden, som jeg ikke engang vidste jeg manglede. Jeg er stadig langt fra at mestre bogføring, men jeg er helt med på, hvor jeg skal lede – eller hvem jeg skal spørge til råds 😉

Camilla Henriksen

Selvstændig, CamComm

Dorte har coachet mig til at forstå mit regnskab og hjulpet mig til at finde nogle gode regnskabsvaner – og for selvstændige er det jo næsten lige så vigtigt som mad og søvn.

Regnskab og bogholderi har aldrig været noget der har interesseret mig og jeg har gået rundt med en følelse af at jeg var komplet uduelig fordi jeg ikke kunne finde ud af det. Så fik jeg kontakt til Dorte som i den grad har fjernet frygten for at åbne mit regnskabsprogram og givet mig lysten til at se en afstemt bank.  Jeg har tidligere haft en bogholder som skældte mig ud, men Dorte har på fineste vis og uden at være fordømmende svaret på ALLE mine dumme spørgsmål og bistået og heppet mens jeg har udarbejdet mit årsregnskab og afstemt min bank.

At have Dorte som regnskabscoach er lidt som at have en diætist på sidelinjen når man skal tabe sig. Hun får på fineste vis støttet og hjulpet til at man selv kan finde ud af at få styr på sit regnskab 😊

Charlotte Andersen

selvstændig, Tots IVS

Dorte, du har hjulpet mig til at definere mine mål og finde vejen derhen.

Du er god til at få tingene ned på jorden, lade mig selv finde ordene og ud fra det hjælpe mig med at skabe klarhed, så jeg selv ser det næste skridt i min udvikling.

Du har hjulpet mig til at være bevidst omkring hvornår noget er en overspringshandling, så jeg nu kan skubbe den til side og i stedet koncentrere mig om det vigtigste i min business, nemlig næste skridt mod vækst og udvikling.

Connie Olsen

Selvstændig, Strikketrolden

Jeg havde en super god oplevelse med Dorte Lykke og Workshoppen “Forstå dit regnskab”.
Ikke alene fik jeg tjek på en masse ting, som jeg overhovedet ikke anede, jeg kunne trække fra i min virksomhed, men der kom også styr på budget og tips til bedre brug af regnskabsprogrammet (Dinero) jeg havde købt mig til.
Alt var forberedt med grundighed og Dorte er klart en god ekspert på området.
Jeg kan varmt anbefale denne workshop til andre, der ønsker at få tjek på deres penge og regnskab.
Anette Præst Nielsen

Selvstændig, APN Music