Hvorfor vælge mig som din mentor

Jeg er uddannet revisor og certificeret coach, så jeg har på den ene side evnen til at stille skarpt, udarbejde modeller og lave en plan mod målet, men jeg ved også bare, hvor tabubelagt det kan være, når man ikke har styr på sit regnskab og sin forretning – og jeg ved, at det handler om så meget mere end, at man havde svært ved matematik i skolen.

Jeg går vejen sammen med dig og hjælper dig med de værktøjer du har brug for, så du kan have føretrøjen på og ro i maven – også omkring regnskabet.

♥ YOU GOT THIS

Hvorfor vælge mig som din mentor

Jeg er uddannet revisor og certificeret coach, så jeg har på den ene side evnen til at stille skarpt, udarbejde modeller og lave en plan mod målet, men jeg ved også bare, hvor tabubelagt det kan være, når man ikke har styr på sit regnskab og sin forretning – og jeg ved, at det handler om så meget mere end, at man havde svært ved matematik i skolen.

Jeg går vejen sammen med dig og hjælper dig med de værktøjer du har brug for, så du kan have føretrøjen på og ro i maven – også omkring regnskabet.

♥ YOU GOT THIS

Sammen låser vi op for dine ressourcer, så du får udnyttet dit fulde potentiale

Når du træder ind af døren ser jeg på det hele menneske. Hvad er det for en drøm du havde, da du startede din forretning, og er det den du lever af, eller blev du revet med af driften og kundernes efterspørgsel? Det kan jo også være en fin ting, hvis det giver dig, hvad du ønsker, men hvis det i virkeligheden er en anden drøm, du går med, så hjælper jeg dig med at formulere drømmen i ord og mål.

Hvordan kan drømmen føres ud i livet, så det er noget, du kan tjene penge på og leve af ?

Hvordan kommer vi så i mål? Der kan være en masse begrænsende overbevisninger når vi kommer til den del hvor du skal formulere dit drømme-arbejdsliv, men det er præcis hvad det er.. begrænsende overbevisninger,  så dem kan vi arbejde med.

 

Konkrete værktøjer og handlingsplaner

Som Revisor har jeg en god evne til at skabe overblik

Regnskab er mit håndværk og det giver mig værktøjer til at være konkret, sætte mål og følge op. Vi kigger på din forretning for at sikre os at du har de rigtige varer på hylderne og vi tager et kig på hvilke muligheder du har for at skrue på knapperne og øge indtjeningen.

Kommunikation, sparring og rådgivning er mit kald, jeg føler en kæmpe glæde, når jeg ser folk vokse og opnå deres mål.

Jeg arbejder med at afdække de synlige og usynlige barrierer, der står i vejen for, at du kan udfolde din business. Ved at synliggøre og italesætte  dem, kan vi arbejde os igennem og videre mod målet

Jeg engagerer mig i din forretning

Regnskab kan du blive fortrolig med

Det er vigtigt for mig, at vi tager din rejse sammen, for mig er det ikke nok at stå på sidelinien og kaste et råd ind ad gangen. Jeg vil have lov til at engagere mig i din virksomhed og du vil kunne mærke at jeg bidrager med en naturlig nysgerrighed og vilje til at dine projekter lykkes.

Det er derfor heller ikke alle opgaver jeg siger ja til. Kemien og troen på dig og dit projekt skal være der – og det finder vi sammen ud af, om den er.