Forstå Dit Regnskab

– Har du tusindvis af spørgsmål og ved du ikke rigtig hvor du skal starte?

  • Hvad er forskellen på skat og moms?
  • Får jeg trukket alt det fra, som jeg kan?
  • Er min momsregistrering korrekt?
  • Er der nogle branchespecifikke muligheder?
  • Jeg bogfører selv, men er faktisk lidt i tvivl om det er HELT rigtigt
  • Hvad er der af ‘skjulte’ fradrag?
  • Hvad skal jeg vide for at kunne lave min selvangivelse selv?
  • Hvordan med bilen, når jeg bruger den i firmaet?
  • Og hvad med telefon? Og internet?
  • Kan jeg fratrække hjemmekontor?
Forstå dit regnskab

Vi kommer rundt om det hele – og mere til

For det er kun dig og din virksomhed, der er i fokus. Jeg fortæller dig hvad du skal vide om fradrag og muligheder.

Hvad skal jeg forberede?

Jeg vil spørge lidt ind til din business inden vi mødes, så jeg kan forberede mig grundigt og hvis du allerede på det tidspunkt har nogle spørgsmål er det en god ting at få dem med, så jeg har dem med i oplægget. – Men der vil komme flere spørgsmål undervejs og dem tager vi bare et ad gangen, det er vigtigt for mig, at du går fra vores workshop med en god følelse af at have fået en masse relevant information.

Hvordan tilpasses workshoppen – er det ikke bare generel information?

Vi starter workshoppen ud med noget generel information omkring bogholderi og regnskab, gode vaner og muligheder for at trække omkostninger fra. Den anden del af workshoppen tilpasses dig og de udfordringer du står med netop nu. Det kan eksempelvis være at vi giver dit regnskabssystem et servicetjek og sørger for at kontoplanen passer til din virksomhed, det kan være hjælp til budget og forskudsregistrering eller måske er det en mini Dinero-bootcamp, hvor vi får dig godt i gang med at bogføre dine egne bilag.

Er der forskellige varianter af den åbne workshop?

 

Hvis du har en god kollega er det muligt, at dele en workshop og derved spare penge. workshoppen bliver forlænget op til en time og koster kr. 800 pr. ekstra deltager. Hvis du ønsker at dele en workshop, må du meget gerne skrive det til mig lige efter du har booket, så vi kan aftale hvor mange I bliver og hvor meget tid vi skal sætte af.

Måske er I fra samme branche eller måske er I bare alle på samme sted regnskabsmæssigt og vil gerne følges ad i forløbet og sparre med hinanden.

Da der er flere deltagere på den åbne workshop giver det god mulighed at samle interesse grupper, så workshoppen bliver så relevant som muligt.

Workshoppen til dig der er momsfri handler om problematikkerne omkring opdeling af regnskabet hvis der både er en del af regnskabet, der betragtes som momsfri, hvoraf der skal beregnes lønsumsafgift og en anden del, der betragtes som momspligtig og hvoraf der skal beregnes en forholdsmæssig moms (Det hedder også splitmoms). Det er ikke så omstændigt som det lyder og jeg guider jer i hvordan det håndteres i Dinero og hvordan du efterfølgende finder de rigtige tal til indberetning

Workshop kun for dig – Det praktiske

Varighed: 2 timer

Forberedelse: Du må gerne tænke over om der er nogle spørgsmål du ønsker svar på men du behøver ikke at forberede dig, jeg skal nok guide dig.

Sted: workshoppen foregår online via Zoom eller fysisk på mit hyggelige kontor i Roskilde

Pris: 2.500 kr. + moms

Bestil workshoppen her … 

Åben workshop – Det praktiske

Varighed: 3 timer – afhængig af antal deltagere

Forberedelse: Da, det er en åben workshop med flere deltagere bliver den mere generel, men du må stadig gerne tænke over om der er nogle spørgsmål du gerne vil have svar på, der er indlagt god tid til spørgsmål.

Sted: workshoppen foregår online via zoom eller fysisk på mit hyggelige kontor i Roskilde

Pris: 2.500 kr. for 1. deltager og kr. 800 kr. pr. ekstra deltager. Beløbet tillægges moms 

 

Lær at forstå dit regnskab 1:1 workshop

1:1 Workshop

Hvis du har mange specifikke spørgsmål eller et ønske om at vi går i gang med dit eget bogholderi på workshoppen vil jeg foreslå, at du booker en session kun til dig.

Det koster kr. 2.500 +  moms, til gengæld er det kun dig og din business vi koncentrerer os om og du kan komme rigtig langt med bogholderi eller budget eller hvad du nu har sat dig som mål.

Workshoppen indeholder tips til gode regnskabsvaner og introduktion til bogholderi.

1:1 Workshoppen kan både foregå online eller fysisk i Roskilde

Lær at forstå dit regnskab på åben workshop - Dorte Lykke

Åben Workshop

Hvis du gerne vil gå turen sammen med en eller flere kollegaer er en åben workshop måske en mulighed?

Workshoppem er en smule mere generel i sin  introduktion til bogholderi, men vi kan sagtens nå masser af spørgsmål og du vil opleve at blive inspireret af de øvrige deltageres rejse og spørgsmål.

For at gøre indholdet så relevant som muligt vil jeg anbefale at I har til fælles om jeres ydelser er momspligtige eller momsfri da det er en relevant fællesnævner. På workshoppen med momsfri ydelser vil jeg fortælle om lønsumsafgift og splitmoms.

Workshoppen indeholder tips til gode regnskabsvaner og introduktion til bogholderi.

Åbne workshops koster kr. 2.500 + moms for 1. deltager og 800 + moms for de efterfølgende deltagere og afholdes online via zoom eller fysisk i Roskilde

Hvis I ønsker en åben workshop skal I booke en workshop og skrive til mig hvor mange deltagere I ønsker at være så jeg har mulighed for at sætte nok tid af til at vi når hele vejen rundt

 

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter, så book en afklarende samtale

Oplev den indre ro om dit regnskab - Dorte Lykke regnskabscoach

Glade kunder fortæller

“Efter mødet med dig har jeg forstået nogle helt grundlæggende regnskabsbegreber, som bare slet ikke havde styr på før. Fx forskellen på hvornår noget skal trækkes fra i hhv. moms og skat. Desuden har du inspireret mig til at få nogle gode regnskabsvaner, så alle bilagene ikke hober sig op i samme grad.
Sidst men ikke mindst er jeg blevet opmærksom på en masse fradrag som jeg ikke kendte til før og de er med til at sikre en bedre økonomi i min virksomhed.”

Tilde deltager på forstå dit regnskab workshop

Tilde Maria Wendel

Selvstændig, gensyet.dk

“Når man kaster sig ud i eventyret som selvstændig, tænker jeg, at det er de færreste der rent faktisk har styr på, hvad de egentlig bør have styr på. Det var i hvert fald tilfældet for mig. Hele regnskabsdelen lå så langt fra mig, at det faktisk holdt mig lidt tilbage fra at tage springet. Men så mødtes jeg med Dorte, som virkelig gav mig ro i maven! Jeg fik nogle virkelig relevante inputs og brugbar viden, som jeg ikke engang vidste jeg manglede. Jeg er stadig langt fra at mestre bogføring, men jeg er helt med på, hvor jeg skal lede – eller hvem jeg skal spørge til råds.” 😉

Camilla- deltager på forstå dit regnskab workshop

Camilla Henriksen

Selvstændig, CamComm

Forstå dit regnskab

Ofte stillede spørgsmål om Workshoppen ‘Forstå dit Regnskab’

Som iværksætter er du måske fuld af spørgsmål, her svarer jeg på dem jeg oftest er blevet stillet

N

Vidste du at du kan fratrække omkostningen til dit private internet hvis du driver din virksomhed fra hjemmet?

N

Kan man trække kurser og uddannelse fra?

Ja, det kan du godt. Hvis kurset indeholder følgende:

1) Understøtter og vedligeholder du allerede har

2) Har direkte sammenhæng til din aktive indkomsterhvervelse, dvs. du tjener penge på det allerede nu

3) Uddannelsen må ikke være generel

N

Kan jeg trække kørsel til mit kontor fra?

Dit kontor betragtes som din faste arbejdsplads og kørsel hertil anses for privat. Du skal dog huske at skrive det på selvangivelsen som befordringsfradrag – præcis som hvis du var lønmodtager