Jeg gør det for dig

Fair nok, hvis du tænker at din tid og energi er bedre brugt andre steder og hvor er det sødt af dig at videregive opgaven til nogle, der virkelig synes at det er det fedeste i verden at nørkle med bilag.

Opnå økonomisk kontrol og indsigt i din virksomhed

Jeg kan ærligt sige, at det er ikke mig. Men jeg har teamet up med de helt rigtige, tasteglade bogholdere, der sørger for at dit bogholderi løbende er opdateret og afstemt.

 

Bogholderne er super dygtige til at taste og afstemme og for at vi når helt i mål- og får brugt alle skattereglerne rigtigt, mødes jeg med bogholderne enkeltvis en gang om ugen for at kigge på de igangværende bogholderier.

På den måde har du trygheden i, at jeg har været inde over dit bogholderi løbende og ved hvad der sker i din forretning i løbet af året.

Det er vigtigt for os, at du som vores kunde bevarer den økonomiske kontrol og indsigt i, at økonomien kan være en af de bedste medspillere, når det handler om at udvikle din forretning.

Din økonomipartner har du lige i baghånden

Vi starter ethvert kundeforhold med et gratis opstarts møde, for hvis vi skal være en god økonomipartner skal vi kende til alle detaljerne i din forretning. På samme måde skal du som kunde være helt klar på hvad du kan trække fra , hvilke bilag vi har brug for og hvilke krav der er til bilagene

Derudover indeholder vores aftaler altid 4 årlige møder (online eller fysisk). Vi vil selvfølgelig også gerne se dig oftere, men det er vores erfaring, at når hverdag og drift tager over, så glemmer vores kunder alt om regnskabet og fordi vi gerne vil være på forkant ligger vi 4 møder ind i kalenderen. Det synes vi er et passende antal, hvis vi både skal følge op på dit budget, holde øje med din forskudsopgørelse, komme med et bud på din restskat og selvfølgelig tale årsrapporten igennem.

Apropos budget anbefaler vi denne workshop, som der er 20% rabat på hvis du laver en abonnementsaftale med os efterfølgende

Det er os, der gør arbejdet

Hvis din virksomhed har en ukompliceret opbygning kan vi også bruge vores første møde til at lave et mere overordnet budget, som vi så kan tage udgangspunkt i efterfølgende. Det vigtigste er, at vi kommer godt i gang med din økonomistyring.

Men husk, det er os der gør arbejdet, du skal bare sætte 4 timer af til os om året.

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter, så book en afklarende samtale

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter, så book en afklarende samtale