Jeg gør det for dig

Fair nok, hvis du tænker at din tid og energi er bedre brugt andre steder og hvor er det sødt af dig at videregive opgaven til nogle, der virkelig synes at det er det fedeste i verden at nørkle med bilag.

Opnå økonomisk kontrol og indsigt i din virksomhed

Jeg kan ærligt sige, at det er ikke mig. Men jeg har teamet up med de helt rigtige, tasteglade bogholdere, der sørger for at dit bogholderi løbende er opdateret og afstemt.

 

Bogholderne er super dygtige til at taste og afstemme og for at vi når helt i mål- og får brugt alle skattereglerne rigtigt, mødes jeg med bogholderne enkeltvis en gang om ugen for at kigge på de igangværende bogholderier.

På den måde har du trygheden i, at jeg har været inde over dit bogholderi løbende og ved hvad der sker i din forretning i løbet af året.

Det er vigtigt for os, at du som vores kunde bevarer den økonomiske kontrol og indsigt i, at økonomien kan være en af de bedste medspillere, når det handler om at udvikle din forretning.

Lær at forstå dit regnskab 1:1 workshop

Vi starter op sammen

Vi starter altid op med et opstartsmøde, for hvis jeg skal være en god økonomipartner for dig skal jeg kende både dig og din forretning. På sammen måde skal du som kunde være helt klar på hvad du kan trække fra, hvilke bilag vi har brug for og hvilke krav, der er til bilagene.

Det er også på vores opstartsmøde at vi sørger for at økonomisystemet bliver sat rigtigt op med integrationer til bank og evt. bookingsystem eller webshop

Sådan arbejder vi sammen

  • Vi aftaler vi en fast dag hver måned hvor dit bogholderi opdateres, så ved du hvornår du senest skal indsende dine bilag og vi kan bedre planlægge vores arbejde

  • Efter bogholderiet er opdateret modtager du en mail med de informationer vi har aftalt på vores opstartsmøde samt en liste over hvilke bilag der evt. mangler og skal sendes med næste gang.

  • Vi hjælper dig med at overholde de forskellige frister der er i løbet af året.

  • Vi hjælper dig med at lave årsrapport og selvangivelse

  • Vi følger op på om du betaler det rigtige i B-skat.

  • Bogholderen koster 550 + moms i timen og det vil være hende du skriver med løbende omkring bilag

  • Hvis din skønne bogholder har spørgsmål eller noget driller kommer hun til mig og det er selvfølgelig helt uden omkostning for dig. Jeg er også inde over dit regnskab når vi lukker et kvartals eller et halvårsregnskab -igen uden omkostning for dig.

  • Når vi 2 har en session, når vi f. eks gennemgår dit halvårsregnskab og følger op på din B-skat eller når vi mødes sidst på året og taler om hvordan vi optimerer din skat så koster jeg 1.250 + moms i timen (billigere ved klippekort)

  • Og så skal vi selvfølgelig lave dit regnskab, det koster alt imellem 3.400 og 5.900 + moms afhængig om du er enkeltmandsvirksomhed eller selskab.

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter, så book en afklarende samtale