Vi går vejen sammen 

Har du tusind tanker og idéer, men svært ved at få overblik og vide hvor du skal starte? Så er et mentorforløb måske noget for dig.

Sammen formulerer vi dine mål:

  • Hvad er det egentlig, du ønsker at få ud af din business?

  • Hvordan skal den påvirke dit privatliv? Her tænker jeg bl.a. økonomi og arbejdstider

På mit mentorforløb finder du for alvor ud af hvad du er i stand til

En klar plan gør det nemmere at bevare fokus når du bliver fristet af ideer og overspringshandlinger.

Lad mig hjælpe dig med at gøre det hele mere konkret, få skabt struktur og lave en handlingsplan, så du ved hvad du skal gå efter. Når først udgangspositionen er sat og retningen er stukket ud, så kan du arbejde effektivt med at opbygge din business

Hvad kan man arbejde med i et mentorforløb?

Der er mange muligheder. Måske har du bare brug for at få samlet tanker og ideer og derved skabt noget retning ?

Måske har du en konkret problemstilling du gerne vil arbejde med?

Eksempler herpå kan være:

  • Find dit WHY
  • Definer dit koncept
  • Min business er i gang, hvad er næste skridt
  • Privat og business, hvordan får jeg det adskilt
  • Hvordan bruger jeg min tid bedst
  • Skal jeg skifte retning og gå mod nye mål

Hvad skal jeg forberede til første møde?

Inden vi mødes første gang vil jeg sende dig en mail med lidt uddybende spørgsmål så jeg kan danne mig et indtryk af din business, din problemstilling og hvor langt du er i processen. Med udgangspunkt i dette vil jeg bede dig reflektere over nogle ting til vi ses.

Værdi fra første møde?

Inden vi ses første gang har jeg forberedt mig ved at sætte mig ind i de ting du har sendt til mig, ligesom du har reflekteret lidt over mine spørgsmål. Det skulle meget gerne give et afsæt til at du allerede når du går fra vores første møde har noget konkret og brugbart du kan arbejde videre med.

Hvor langt er et mentorforløb?

Det er meget forskelligt hvor ofte og hvor mange gange du vælger at vi ses. Nogle foretrækker en brunch session på 4 timer når der er en konkret problemstilling, så vi kan arbejde igennem og komme videre i hverdagen mens andre foretrækker at komme fast en gang om måneden eller hver 14. dag afhængig af hvad der dukker op af udfordringer.

Uanset længden på dit forløb kan du altid forvente at gå fra hvert eneste af vores møder med et klart mål og en handling så du ved hvad du kan arbejde på til vi ses igen.

Glade kunder fortæller

“Dorte, du har hjulpet mig til at definere mine mål og finde vejen derhen.

Du er god til at få tingene ned på jorden, lade mig selv finde ordene og ud fra det hjælpe mig med at skabe klarhed, så jeg selv ser det næste skridt i min udvikling.

Du har hjulpet mig til at være bevidst omkring hvornår noget er en overspringshandling, så jeg nu kan skubbe den til side og i stedet koncentrere mig om det vigtigste i min business, nemlig næste skridt mod vækst og udvikling.”

Connie Olsen

Selvstændig, Strikketrolden

“Dorte har coachet mig til at forstå mit regnskab og hjulpet mig til at finde nogle gode regnskabsvaner – og for selvstændige er det jo næsten lige så vigtigt som mad og søvn.

Regnskab og bogholderi har aldrig været noget der har interesseret mig og jeg har gået rundt med en følelse af at jeg var komplet uduelig fordi jeg ikke kunne finde ud af det. Så fik jeg kontakt til Dorte som i den grad har fjernet frygten for at åbne mit regnskabsprogram og givet mig lysten til at se en afstemt bank. Jeg har tidligere haft en bogholder som skældte mig ud, men Dorte har på fineste vis og uden at være fordømmende svaret på ALLE mine dumme spørgsmål og bistået og heppet mens jeg har udarbejdet mit årsregnskab og afstemt min bank.

At have Dorte som regnskabscoach er lidt som at have en diætist på sidelinjen når man skal tabe sig. Hun får på fineste vis støttet og hjulpet til at man selv kan finde ud af at få styr på sit regnskab 😊”

Charlotte Andersen

Selvstændig, Tots IvS

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter, så book en afklarende samtale

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter, så book en afklarende samtale