Workshops hvor du lærer at forstå dit regnskab

 Går du også med evig usikkerhed om, at dit regnskab mangler noget? Så er du bestemt ikke den eneste.

Det der regnskab …

Til trods for at vi er stærke, selvstændige kvinder der mestrer mange bolde i luften og alverdens situationer og konflikter, så har vi sådan en lille abe, der sidder på skulderen og siger: Det der regnskab … Det er virkelig svært og det lærer du nok aldrig.

Vi er bange for at mangle eller glemme noget, så Skat pludselig står og banker på vores dør midt om natten. Men jeg kan godt fortælle dig en hemmelighed: Det sker altså ikke. Siger det bare. 

Det er egentlig en smule tragikomisk, at vi bliver selvstændige for at opnå uafhængighed, men at vi så fortsat er afhængige af en revisor, en farmand eller en veninde, der kan hjælpe os med regnskabet.

Så det laver vi om nu – jeg hjælper dig.

Du gør det meste selv

Du har sat økonomisystem og integrationer op, bogfører selv dine bilag og afstemmer banken løbende – Du føler egentlig, at der er meget godt styr på det

Vi gør det sammen

Vi starter helt fra begyndelsen, måske har du snuset lidt til bogholderiet, men du vil rigtig gerne lære mere og blive bedre til at bruge økonomisystemet og læse regnskabet

Jeg gør det for dig

Fair nok, hvis du tænker din energi er bedre brugt andre steder og sødt af dig at give opgaven videre til nogle, der virkelig synes, at bilag er det fedeste i verden.

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter, så book en afklarende samtale

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter, så book en afklarende samtale

Glade kunder fortæller

“Når man kaster sig ud i eventyret som selvstændig, tænker jeg, at det er de færreste der rent faktisk har styr på, hvad de egentlig bør have styr på. Det var i hvert fald tilfældet for mig. Hele regnskabsdelen lå så langt fra mig, at det faktisk holdt mig lidt tilbage fra at tage springet. Men så mødtes jeg med Dorte, som virkelig gav mig ro i maven! Jeg fik nogle virkelig relevante inputs og brugbar viden, som jeg ikke engang vidste jeg manglede. Jeg er stadig langt fra at mestre bogføring, men jeg er helt med på, hvor jeg skal lede – eller hvem jeg skal spørge til råds.” 😉

Camilla Henriksen

Selvstændig, CamComm

“Efter mødet med dig har jeg forstået nogle helt grundlæggende regnskabsbegreber, som bare slet ikke havde styr på før. Fx forskellen på hvornår noget skal trækkes fra i hhv. moms og skat. Desuden har du inspireret mig til at få nogle gode regnskabsvaner, så alle bilagene ikke hober sig op i samme grad.
Sidst men ikke mindst er jeg blevet opmærksom på en masse fradrag som jeg ikke kendte til før og de er med til at sikre en bedre økonomi i min virksomhed.”

Tilde Maria Wendel

Selvstændig, gensyet.dk

“Jeg havde en super god oplevelse med Dorte Lykke og Workshoppen “Forstå dit regnskab”. Ikke alene fik jeg tjek på en masse ting, som jeg overhovedet ikke anede, jeg kunne trække fra i min virksomhed, men der kom også styr på budget og tips til bedre brug af regnskabsprogrammet (Dinero) jeg havde købt mig til. Alt var forberedt med grundighed og Dorte er klart en god ekspert på området. Jeg kan varmt anbefale denne workshop til andre, der ønsker at få tjek på deres penge og regnskab.”

Anette Præst Nielsen

Selvstændig, APN Music