Vi gør det sammen

Du vil rigtig gerne lære og blive bedre til at bruge bogføringssystemet. Du vil gerne selv have overblik over din virksomhed og tænker, at du kan spare pengene til en bogholder og gøre det selv.

Måske fakturerer du allerede direkte i bogføringssystemet. Måske er du ikke kommet i gang endnu. Det er ikke så væsentligt.

Jeg har godt nyt – det er ikke svært. Vi sætter bogføringsprogrammet op sammen, starter helt fra begyndelsen, og så tager vi arbejdsgangene en for en.

Du er så super sej, beslutningen er det første skridt 

Nu, hvor du har fundet modet til at gøre dig uafhængig af revisorer og andre regnskabskyndige, lover jeg at tage dig i hånden og hjælpe dig godt i gang

Find den workshop, som passer til dig herunder, og hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så book en afklarende samtale så tager vi den derfra

Forstå dit Regnskab – Workshop

 • Hvad kan jeg trække fra?

 • Hvordan fungerer det der skat og moms?

 • Er jeg overhovedet momspligtig?

 • Hvilke krav er der til bilag og bogføring?

 • Vi sætter bogføringsprogrammet op sammen

Bootcamp

 • Giver tallene mening, når du kigger på dit regnskab, eller står der bare nogle standardtekster, som du ikke kan forholde dig til?

 • Bogholderiet skal beskrive din virksomhed, så vi starter med at tilpasse din kontoplan, så du kan genkende dig selv og din virksomhed i bogholderiet.

 • Vi kigger på din salgsproces – hvordan kan vi optimere fakturering og bogføring af indbetalinger?

 • Måske kan der sættes noget integration op, hvis du har webshop eller bookingsystem

 • Så kigger vi på dine omkostninger en for en, hvad er det for en type? Kan den trækkes fra? Og hvor hører den til i bogholderiet

 • Jeg viser dig, hvordan du løbende afstemmer banken og andre poster i bogholderiet. Hvordan bogfører du, når du tager penge ud til dig selv?

 • Bootcampen bliver tilpasset dig, så det er selvfølgelig dig og dine løbende spørgsmål, der former indholdet

Årsregnskab og Selvangivelse Workshop

 • Når året er slut skal bogholderiet afsluttes og afstemmes. Det gør vi sammen, så du får indsigt i, præcis hvad der skal til.

 • Det er også her, vi vurderer, om det kan betale sig at benytte virksomhedsordningen og udskyde noget af din skat.

 • Hvis du har PMV eller EMV hænger dit regnskab sammen med din personlige selvangivelse, så den indberetter vi også sammen

 • Hvis du har et ApS, skal der indberettes et særskilt regnskab, og der skal laves en særskilt selvangivelse – det gør vi også sammen

Hvis du er i tvivl om, hvor du starter, så book en afklarende samtale

Glade kunder fortæller

“Når man kaster sig ud i eventyret som selvstændig, tænker jeg, at det er de færreste der rent faktisk har styr på, hvad de egentlig bør have styr på. Det var i hvert fald tilfældet for mig. Hele regnskabsdelen lå så langt fra mig, at det faktisk holdt mig lidt tilbage fra at tage springet. Men så mødtes jeg med Dorte, som virkelig gav mig ro i maven! Jeg fik nogle virkelig relevante inputs og brugbar viden, som jeg ikke engang vidste jeg manglede. Jeg er stadig langt fra at mestre bogføring, men jeg er helt med på, hvor jeg skal lede – eller hvem jeg skal spørge til råds.” 😉

Camilla Henriksen

Selvstændig, CamComm

“Efter mødet med dig har jeg forstået nogle helt grundlæggende regnskabsbegreber, som bare slet ikke havde styr på før. Fx forskellen på hvornår noget skal trækkes fra i hhv. moms og skat. Desuden har du inspireret mig til at få nogle gode regnskabsvaner, så alle bilagene ikke hober sig op i samme grad.
Sidst men ikke mindst er jeg blevet opmærksom på en masse fradrag som jeg ikke kendte til før og de er med til at sikre en bedre økonomi i min virksomhed.”

Tilde Maria Wendel

Selvstændig, gensyet.dk

“Jeg havde en super god oplevelse med Dorte Lykke og Workshoppen “Forstå dit regnskab”. Ikke alene fik jeg tjek på en masse ting, som jeg overhovedet ikke anede, jeg kunne trække fra i min virksomhed, men der kom også styr på budget og tips til bedre brug af regnskabsprogrammet (Dinero) jeg havde købt mig til. Alt var forberedt med grundighed og Dorte er klart en god ekspert på området. Jeg kan varmt anbefale denne workshop til andre, der ønsker at få tjek på deres penge og regnskab.”

Anette Præst Nielsen

Selvstændig, APN Music